EMPRESA
MYRIAM és una empresa creada l'any 1975 en plena expansió turística de la Costa Brava. Situada a Platja d'Aro i especialitzada en calçat femení, bosses i complements.

Tenim dos establiments situats al centre de l'avinguda principal de Platja d'Aro que han anat evolucionant i adaptant-se als nous temps per oferir als nostres clients el millor tracte possible i una gran selecció de les primeres marques del mercat en calçat per a la dona.
A MYRIAM disposem de gran varietat d'estils perquè cada una de les nostres clientes trobi la sabata més adequat a les seves necessitats en cada ocasió, des d'un estil més esport fins a un tipus de sabata per assistir a les festes amb més estil.

Convé no passar per alt la nostra secció dedicada als més petits de la casa ja que disposem d'un ampli estoc en calçat de nen/a de les millors marques.
Aquestes tres línies de moda les podran trobar ben diferenciades a les nostres dues botigues, a la recentment renovada MYRIAM 1 oferim un producte dedicat a un públic més jove a les nostres modernes instal lacions, mentre que en el nostre segon establiment podran trobar l'apartat de festa on les nostres clientes podran calçar per assistir als millors esdeveniments, també disposem de la secció de nens/es i un ampli ventall de complements.
Des de l'equip de direcció aprofitem per enviar-li una salutació i esperem atendre'l
molt aviat per cobrir totes les seves necessitats.

MYRIAM | Av. S’agaró, 52-62 | 17250 Platja d’Aro | Tels.: 972 81 95 15 · 972 81 82 63 | Fax: 972 82 53 36 | info@myriam.com.es